дом Криминале Пожар унищожи 3 дка пшеница, горяха сухи треви, покрив на къща, отпадъци

Пожар унищожи 3 дка пшеница, горяха сухи треви, покрив на къща, отпадъци

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

През последните 24 часа дежурните противопожарни екипи са погасили два пожара в сухи треви и храсти до жп прелеза на село Радко Димитриево. Пламъците са загасени с помощта на 9 тона вода. Ликвидиран е пожар в сухи треви и храсти на ул. “Университетска“ зад сектор „Пътна полиция“ в Шумен. Пожарът, на площ от около 3500 кв. м. е погасен с помощта на 3 тона вода. Екип от Шумен е оказал съдействие за пренасяне на болен мъж.
В събота срещу неделя огнеборците са реагирали на два сигнала. Погасен е пожар в сухи треви на ул. „Антон Иванов“ в село Градище. Пламъците са потушени с 1000 л. вода.
В 20.18 часа е приет сигнал за пожар в покрив на къща в село Венец. Към ул.“Шипка“ бил пратен противопожарен екип. Установено било, че пламъците тръгнали от висока температура в тялото на комин. Унищожени са около 5 кв.м покривна конструкция. До пристигане на екипа собствениците успели сами да погасят пламъците.
На пет сигнала за произшествия са се отзовали дежурните противопожарни екип петък срещу събота.
В 21.58 часа на 17 юли бил приет сигнал за пожар в контейнер за смет на ул.“ Хан Крум“ в Шумен. Пламъците са погасени с помощта на 200 л. вода. Пожарът е без материални загуби.
В обедните часове бил погасен пожар в отпадъци в село Ружица. Сигнал за него бил приет в 12.32 часа на 17 юли. Пламъците тръгнали от нерегламентирано сметище между селата Ружица и Хърсово след небрежност при боравене с открит огън. Пламъците се прехвърлили в нива с пшеница. Унищожени са 3 декара посеви. В гасенето на пожара се включили четирима доброволни от община Никола Козлево. Пламъците са погасени с помощта на 3 тона вода. Спасени са 2 декара с посеви.
Погасен е и пожар в сухи треви над детската градина в гр. Върбица. Пламъците са погасени с помощта на 1500 л. вода. Пожарът е без материални загуби.
В 13.58 часа на 17 юли е съобщено, че в имот на ул. “Хан Омуртаг“ в Смядово е забелязана змия. На адреса пристигнал екип, който претърсил обстойно стаите и двора, но змия не била открита. Оказано е съдействие за пренасяне на болна жена от стая на бул. “Мадара“ в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПетият вот на недоверие срещу правителството ще се обсъжда в парламента
Следваща статия21-годишен е със счупено ребро след катастрофа край Върбица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here