дом Криминале Пожарникари спасиха живота на паднало в шахта куче, обезопасиха район с падаща...

Пожарникари спасиха живота на паднало в шахта куче, обезопасиха район с падаща мазилка от сграда

0
ДЯЛ
24shumen.com

Екип на РС „Пожарна безопасност и защита на населението“- Шумен спаси живота на куче, паднало в шахта на ул.“Силистра“. Животинчето било извадено с въжета и канджа.

В съботния ден в 17:26 часа в дежурната част на РД ПБЗН- Шумен бил приет сигнал за падаща мазилка от жилищен блок на ул.“Васил Априлов“ в Шумен. Към адреса бил насочен екип. На място било установено, че фасадата на панелния блок се руши и застрашава гражданите, които се движат близо до блока. Районът бил обезопасен със сигнална лента.

В 16:16 часа на 17 март е получен сигнал за паднало дърво по пътя от Шумен към село Лозево. Екип на РСПБЗН- Шумен е изпратен на място. Дървото било отстранено от пътното платно.

В неделя в 11:16 часа било потърсено съдействие от ЦСМП за транспортиране на болен. След пристигане на екипа в землището на смядовското село Желъд болният отказал съдействието.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДобрите новини „валят“: Спасиха от смърт и щъркела в село Климент
Следваща статияПожарите: Горяха необитаема къща, сухи треви и отпадъци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here