дом Криминале Пожарникари обезопасяваха жилищни сгради, гасиха пламнала суха трева

Пожарникари обезопасяваха жилищни сгради, гасиха пламнала суха трева

0
ДЯЛ

В 09.36 часа в сряда, в РСПБЗН- Шумен бил приет сигнал за опасно надвиснал стъклопакет от втори етаж на жилище на ул.“Патлейна“ в Шумен. На място бил пратен екип, който отстранил висящата PVC дограма и обезопасил зоната за преминаване пред входа на блока.
В 11.05 часа бил приет сигнал за висяща ламарина от покрив на седми етаж от жилищен блок на ул.“Стара планина“ в Шумен. На място бил насочен екип. Висящата ламарина от покрива била отстранена- участъкът обезопасен.
В 15.54 часа е приет сигнал за пожар в суха трева на ул.“Северна“ в Шумен. Противопожарният екип, който пристигнал на място погасил пламъците с помощта на 600 л. вода. Материални загуби не са допуснати.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад сто сигнала за избягалите затворници засипаха МВР, проверяват всеки един
Следваща статияДосъдебно производство за 71-годишна жена, ползвала ток „безплатно“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here