дом Криминале Пожарите през уикенда

Пожарите през уикенда

0
ДЯЛ

Сигнал за пожар в къща на ул. “Васил Коларов“ в село Осмар е бил приет в събота в дежурната част на ОДМВР-Шумен. Към адреса бил насочен противопожарен екип на РСПБЗН- Велики Преслав. След пристигане на място огнеборците поискали съдействие, към адреса били насочени още два противопожарни екипа от РСПБЗН- Шумен. На място огнеборците заварили да гори покрив в имот на 63-годишен мъж. В пламъците били унищожени около 100 кв. м. покривна конструкция, хладилна техника и стока в хранителен магазин, засегнати са около 6 кв. м. покривна конструкция от къща, собственост на 66-годишен мъж и 20 кв. м. от покрива на 49-годишен собственик на имот. Пожарът бил погасен с 36 тона вода. Спасени от опожаряване са три къщи, лек автомобил и хранителен магазин. Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване.

В петък в 18.30 часа в дежурната част на РСПБЗН – Шумен е приет сигнал за пожар в лек автомобил на пътното платно до хипермаркет. След пристигане на място станало ясно, че собственикът успял да погаси сам пламъците в помощта на пожарогасител. Екипът бил пренасочен към пожар в сухи треви в местността „Малката мера“ в село Царев брод. Пламъците, предизвикани от небрежност при боравене с открит огън били на площ от около 100 000 кв. м. Пожарът бил ликвидиран с помощта на 3 тона вода, не са допуснати материални загуби.

Огнеборци са отстранили паднал клон от дърво върху предната част на паркиран на бул. “Мадара“ лек автомобил Шевролет „Авео“. Унищожени са предно обзорно стъкло, фар и преден капак на автомобила.

Малко след 19.00 часа на 7 юни е оказано съдействие за обезопасяване на лек автомобил „Опел Вектра“ с разградска регистрация, след като водачът катастрофирал на АМ“ Хемус“ на около 2 километра преди бензиностанция край Каспичан / посока Варна- Шумен/. Огнеборците отстранили клемите на акумулатора. Произшествието е с материални щети.

В 17.58 часа в петък е потърсено съдействие от екип на РСПБЗН- Велики Преслав. Съобщено било, че на дърво на ул. “Хан Кубрат“ в село Златар има котка, която не може да слезе. При пристигане на място котката слязла сама от дървото.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДневен център за деца с увреждания в Нови пазар търси психолог
Следваща статияЕлектрическа печка е подпалила вилата, в която загинаха двете деца

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here