дом Спорт Подпомагат пет спортни клуба от Каспичан

Подпомагат пет спортни клуба от Каспичан

0
ДЯЛ

36 350 лв. са средствата, с които ще бъдат финансирани 5 спортни клуба от община Каспичан през 2021 г.
Най-голяма сума – 13 850 лв., е предвидена за Спортен клуб „Моделист Каспичан”. С част от тези средства клубът ще финансира провеждането през юли на кръг от Световната купа по ракетомоделизъм на полигона край с. Златна нива.
Футболните отбори „Локомотив” и „Локомотив 2008” ще получат по 8 750 лв. За Спортен клуб по хандбал „Локомотив” са отделени 4 000 лв., а за Спортен клуб „Здравец-2016” – 1 000 лв.
5 500 лв. е годишният бюджет за спортни прояви. Сред тях са турнира по хандбал за Купата на Община Каспичан, който тази година ще се проведе за 10-ти път, два турнира по мини хандбал за ученици от II до IV клас, екопоход и спортни игри, Общински турнир по футбол за „Дни на моя град”, участие в областните кръгове на ученически игри по различни видове спорт.
Средствата за спортните клубове и прояви бяха гласувани от Общинския съвет.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПравителството отпуска 4 267 000 лева за музикантите на свободна практика
Следваща статияШест жертви на COVID-19 за два дни в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here