дом Политика Подписаха! Мая Манолова и Отровното трио отиват заедно на избори

Подписаха! Мая Манолова и Отровното трио отиват заедно на избори

0
ДЯЛ

Мая Манолова и Отровното трио ще се явят заедно на парламентарните избори през пролетта на 2021-ва.
Лидерката на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ и адвокат Николай Хаджигенов подписаха споразумение днес.
Само обединението може да доведе до успех усилието за демонтиране на едноличния модел, посочи Манолова.
„В кандидат-депутатските листи на новата коалиция ще влязат хора с кауза – срещу зариването на България с боклук, такива, които се борят за трудовите си права, медицинските специалисти, майките от „Системата ни убива“. Ще държа тези хора с кауза да намерят своето представителство в нашите листи, независимо какви са техните политически пристрастия, обясни Манолова пред медиите. Критериите за номиниране ще са готови до няколко седмици.
„При нас са добре дошли и леви, и десни, и абсолютно безпартийни, но хора, които имат кауза и са извън статуквото на настоящото Народно събрание и имат основна цел демонтиране на едноличния модел и връщане на България на основите на нормалността – демократична държава с върховенство на правото, с честни избори, със свобода на медиите и с модерна икономика, която да осигури повишаване на доходите на народа“, заяви Мая Манолова.
Тя допълни, че се очаква през следващите седмици да се постигне споразумение и с „Има такъв народ“ на Слави Трифонов и Демократична България за опазване на изборния процес от манипулации.
Адвокат Николай Хаджигенов отговори на въпрос, че подписва споразумението като политически документ, от името на Отровното трио. Той подчерта, че няма да регистрират партия, както многократно досега са заявили и определи подписването на споразумението като втора стъпка от разчупването на политическите стереотипи. Единственият начин е да се обединим заедно в широка коалиция, всички срещу корупцията, защото срещу нас има един мастодонт, пълен с милиарди, с корупция, с много власт.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ първия ден на януари изтича срокът на близо 10 000 е-винетки
Следваща статия67 случая на COVID-19 в Шуменско през почивните дни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here