дом Общество Подменят водопроводите в села в община Велики Преслав

Подменят водопроводите в села в община Велики Преслав

0
ДЯЛ

За подобряване на водоснабдяването на населението и бизнеса и намаляване загубите на питейна вода Община Велики Преслав изпълнява проект за реконструкция и рехабилитация на водопроводната мрежа в селата Драгоево, Златар и Кочово. В рамките на проекта се предвижда освен подмяна на водопроводи, и асфалтиране на улици, съобщиха от общинска администрация.

Ремонтите текат по ул. „Никола Петков“ и ул. Охрид в село Златар, ул. „Стефан Стойчев“ в Драгоево, както и по ул. „Панайот Волов“ в Кочово.
Очакваните резултати са подобряване състоянието на уличната мрежа, намаляване броя на ВиК авариите и естетизация на населените места.
Кметът на Велики Преслав инж. Янко Йорданов призовава за търпение от страна на гражданите в двете села свързано с разкопаването на улиците, по-високите нива на шум и прах. Както и нарушеното водоснабдяване. Той посочва, че строителната фаза е неотменна част от реализирането на една инвестиция, която ще доведе до подобряване на условията на живот на населението на Община Велики Преслав, приоритет в неговата програма за управление 2019-2023 г.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМинистър Вълчев: Учебната година ще стартира присъствено!
Следваща статияОбщина Шумен: Забранено е изхвърлянето на строителни отпадъци извън регламентираните места

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here