дом Общество Повече средства за образование в Бюджет` 2019 на община Никола Козлево

Повече средства за образование в Бюджет` 2019 на община Никола Козлево

0
ДЯЛ

С 20% е завишена функция „Образование“ в Бюджет` 2019 в сравнение с миналата година. Увеличението се налага заради по-високите заплати на учителите. Това заяви за 24shumen.com председателят на Общинския съвет в Никола Козлево Стефан Стефанов.
Финансовата рамка на новия бюджет още не е ясна, тъй като се уточняват обектите, които ще влязат в Капиталовата програма на Общината. Все още се приемат заявки от кметовете на кметства в 10-те населени места за капиталовите разходи, каза още Стефанов.
На основание чл.84 от Закона за публичните финанси кметът Ешреф Реджеб кани ръководителите на бюджетни звена, представители на бизнеса и неправителствени организации, както и жители на общината да вземат участие в публичното обсъждане на проекта за Бюджет` 2019 г. на 8 януари. Обсъждането е насрочено от 11.00 часа в Заседателната зала на Общината.
До 7 януари в Отдел „Деловодство“ се приемат предложения.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСняг и вятър ни очакват днес, мокри са пътищата в части от Шуменско
Следваща статияНапушен шуменец седна зад волана и подкара към … ареста

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here