дом Криминале Побойникът от Никола Козлево се размина с парична глоба

Побойникът от Никола Козлево се размина с парична глоба

0
ДЯЛ

29-годишният Иван Г. от Никола Козлево, който наби шофьорка на пътя заради засичане, се размина с парична глоба от 1500 лева, наложена от Шуменския районен съд. Решението подлежи на обжалване и не е окончателно.
Припомняме, че инцидентът се случи на 8 юни, когато бе получен сигнал за скандал между водачи на автомобили на бул.”Симеон Велики” в града, близо до бензиностанция. На място е насочен полицейски екип. Изяснено било, че жена, която била зад волана на лек автомобил Ситроен „ZX“ с шуменска регистрация се движила в посока към кв.“Тракия“.
В същата посока се движил и И.Г. с лек автомобил Опел „Астра” с холандски регистрационни табели. Жената била застигната от водача на опела. Той й препречил пътя, слязъл от автомобила и й нанесъл няколко удара в областта на лицето й. Тя продължила, той я застигнал, отново я ударил и нанесъл удари с ритници по „Ситроен“-а.
Пред полицаите Иван заявил, че жената му пресякла пътя. По време на проверката станало ясно, че автомобилът му е с изтекли регистрационни номера и ползва неистинска застраховка „Гражданска отговорност”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕвродепутатът Илхан Кючюк зарадва децата на село Златар
Следваща статияОгнеборци премахнаха опасна ламарина, гасиха и горящи треви

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here