дом Общество Пламен Павлов ще представи книгата си „Предприемачът“ в Шумен

Пламен Павлов ще представи книгата си „Предприемачът“ в Шумен

0
ДЯЛ

Книгата „Предприемачът“ ще бъде представена в Шумен. Тя е първия практически наръчник за предприемачество в България, който показва бизнеса от страната, за която никой не обича да говори.
„Тази книга съдържа уроците и наблюденията ми в преследване на най-високи резултати в бизнес развитието, тръгвайки от нулата. Това е разказ за момче, което идва в София, останало без нищо, с амбицията да вземе всичко. Тук няма да четеш за красиви истории, а напротив, ще ти представя грозната страна на предприемачеството в България. В тази книга ще ти покажа, че всяко действие или бездействие води до последствия, за които рано или късно плащаш. Дано ти бъде полезна!
Идвам в тоя град, за да ти разкажа лично, през какво трябва да си готов да преминеш, за да бъдеш успешен предприемач в България. Това е ръководство на стартиращия предприемач, на мечтателя, ела и го вземи! То е за теб.“, казва писателят.
Пламен Павлов е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика не само по слоган, а и чрез действия. Има над 15-годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. Косъздател е на „Универститет за личностно развитие и предприемачество“ – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България. От 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“ /www.sabudi.bg/, с която работи с редица министерства.
Той специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на всички над 7 милиона българи да станат предприемачи. А предприемач е човек, който предприема действия, за да подобрява живота си и условията на живот в средата, в която живее.
Вход свободен след регистрация. Регистрирайте се тук: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIaFzDDfoqQcr_LSJ9ktr08_QEemhuXtUE7Cl5RImyXgtA0Q/viewform
За повече информация на:
e-mail: popov@sabudi.bg
Тел: +359 89 44 888 05
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИталиански дипломат пристига във Велики Преслав с ретро автомобил за изложба
Следваща статияРали автомобил помете публиката, двама пострадаха сериозно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here