дом Спорт Пламен Камбуров спечели „Планинско изкачване Шумен“

Пламен Камбуров спечели „Планинско изкачване Шумен“

0
ДЯЛ

Пламен Камбуров от тима на АСК ЛВ „АвтоРейсинг Тим“ с „Шкода Фабия“ е големият победител в „Планинско изкачване Шумен“. С общо време от трите манша – 5.36,683 Камбуров грабна първото място. Фаворитът не скри амбициите си да спечели всички стартове на планинските изкачвания, както и кръговете от пистовия шампионат. Въпреки техническите проблеми с автомобила по време на тренировките вчера, днес Камбуров бе над всички. Показа убедително и стабилно каране и в трите манша. Победителят благодари на организаторите от АСК „Шумен Ауто Спорт“ и Община Шумен за перфектната организация на състезанието.
Втори остана Александър Бурдинов от АСК „Дианел Рейсинг“ с общо време 6.00,046 и автомобил БМВ М3. Трети е също представителят на „Дианел Рейсинг“ Искрен Веселинов. С автомобил „Хонда Сивик“ той постигна общо време от 6.02,334.

Най-добре представилият се шуменски пилот Иво Дечков получи Купата на кмета на Шумен Любомир Христов. В крайното класиране Дечков със своя „Фиат Ибиза“ е девети с общо време от 6.23,399.

Отборен победител в планинското изкачване е тимът на АСК ЛВ „АвтоРейсингТийм“. Втори са пилотите на „Дианел Рейсинг“. Трети е отборът а АСК „Грийн Фокс моторспорт“ .
АСК „Шумен Ауто Спорт“ остана на осмо място в отборната надпревара.

В състезанието „Лада“ първа стана единствената дама по трасето Виляна Дякова от АСК „ФЛАТ-АУТ“-Варна. Втори е дебютантът Чавдар Чернев от АСК „Шумен Ауто Спорт“, а трети се класира Риза Риза от АСК „Мотоспорт“-Добрич.
На старта на тазгодишното XXI издание на състезанието застанаха 47 пилоти. До финала достигнаха 43-ма.
Четирима бяха дебютантите в надпреварата – шуменците Чавдар Чернев и Сашо Стайков, Найден Пенчев от Варна и Константин Стефанов от Сливен. Новаците успешно се представиха и стигнаха до финала.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАсоциация: Сезираме ЕК, спирането на границите заради неплатени глоби е нарушение!
Следваща статияТалант и образи дариха на Шумен най-добрите графити артисти в България (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here