дом Наблюдател Плажът, част 4: Цапни 2, хакни 5, о-ха!

Плажът, част 4: Цапни 2, хакни 5, о-ха!

0
ДЯЛ

С2Н5ОН. Химичната формула на алкохола. Помни се по-лесно като „Цапни две, хакни още пет, о-ха“. За по-просветените из „Менделеевските потайности“, поставена дори на фасадата на бар край плаж по южното ни Черноморие. Кой се досетил-досетил. Не че има нужда.
„Добре, бе, стига си пил, само ти не спря!“, изрича дама на около 50 години към половинката си. Мъжът смело вади бира след бира от хладилната чанта. Накрая вече разлива „облаци“ в пластмасовата си чашка от патрончета мастика и мента.
„Аз съм дошъл на алкохолен туризъм, ма“, изрича мъжът, хилейки се на плажната оригиналност, която демонстрира.
Пиене до дупка на морето. Около 21.00 часа из алеите вече се мандахерцат криволичещи хора.
„Наздраве на най-буйната компанияяя“, праска гласови извивки певицата от съседната кръчма. Криви силиконови джуки и подкарва поредното парче от „символизма“ в съвременния поп-фолк…

Да дойдеш от село и да ги „убиеш“, очаквайте!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБроят на ваксинираните за 7 дни в Шуменско спада още
Следваща статияРумен Радев: Не постигнахме консенсус за актуализацията на бюджета

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here