дом Криминале Пиян яхна мотор със стари табели, натресе се в патрулка

Пиян яхна мотор със стари табели, натресе се в патрулка

0
ДЯЛ

46-годишен жител на село Наум, който управлявал мотоциклет МЗ-150 с табели излезли от експлоатация, се блъснал при изпреварване в движещ се пред него патрулен полицейски автомобил. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Инцидентът станал около 20.40 часа на третокласен път в посока от Каолиново към село Тъкач, близо до стадиона. При маневра за изпреварване мотоциклетистът се ударил в задната част на движещият се пред него полицейски автомобил „Шкода Рапид“. Произшествието е посетено от екип на сектор „Пътна полиция“ към областната дирекция. Водачите са тествани за алкохол. Дрегерът отчел 1,14 промила алкохол в издишания от 46-годишния жител на село Наум. Пробата на водача на специалния автомобил е отрицателна. Изяснено било, че водачът на мотоциклета е неправоспособен, а превозното средство е без валидна регистрация.
Откаран бил за преглед в МБАЛ- Шумен. Установена била фрактура на кости на китката на водача на мотоциклета. Настанен е за лечение в болничното заведение без опасност за живота. Служебният автомобил е с щета по заден ляв стоп.
По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДосъдебно производство за шуменец с фалшива белгийска книжка
Следваща статияЗадигнаха злато от апартамент в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here