дом Криминале Пиян спретна междусъседска свада, псува и заплашва комшии, полицаи и медици

Пиян спретна междусъседска свада, псува и заплашва комшии, полицаи и медици

0
ДЯЛ

На 22 април малко след 17.30 часа бил приет сигнал за междусъседски скандал. Във вилна зона „Байчов кладенец“ за изясняване на ситуацията бил пратен полицейски екип. Полицейските служители, които пристигнали на място разпитали П.В./48г./ от Шумен, срещу когото бил подаден сигнала. Мъжът отправил закани, заплахи и обиди към униформените и към съседите си. За непристойните действия и грубо нарушаване на обществения ред бил задържан в полицейското управление в Шумен. П.В. бил във видимо нетрезво състояние и бил задържан заради това, че с действията си е опасен както за себе си, така и за околните.
При извършения преди задържането медицински преглед се държал непристойно и неуважително към лекар в ЦСМП. Образувано е бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор блъсна велосипедист и избяга от местопроизшествието
Следваща статияЗадържаха 22-годишен младеж с 4 грама трева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here