дом Криминале Пияни до козирката шофират без книжки, изтрезняваха в ареста в Шумен

Пияни до козирката шофират без книжки, изтрезняваха в ареста в Шумен

1
ДЯЛ

Двама са установени да шофират в нетрезво състояние през последното денонощие, единият неправоспособен и зад волана на спрян от движение автомобил. Около 23 часа снощи за проверка на ул.“Стара планина“ в Шумен за проверка бил спрян водач на лек автомобил Фиат „Пунто“ с шуменска регистрация. Зад волана бил местният Н. Х. /45г./. След тест за шофиране след употреба на алкохол дрегерът отчел 1, 43 промила в издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
Бързо производство е започнато и срещу 29-годишен шуменец. Около 02:15 часа тази нощ при извършена проверка на ул.“Ген. Драгомиров“ в града било установено, че неправоспособният К.К. седнал зад волана на лек автомобил Фолксваген „Пасат“ след солидна почерпка. Автомобилът бил без регистрационен номер, а водачът с 2,46 промила алкохол. Освен това бил и в срок на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелство за на моторно превозно средство. К.К. е задържан за срок до 24 часа в РУ- Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха крадци на орехи край Хърсово
Следваща статияЦигари „на черно“: Полицаи откриха контрабанда в гараж в Шумен

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here