дом Общество Пишещи мисирки показаха гърдите си…

Пишещи мисирки показаха гърдите си…

0
ДЯЛ

Това са две новини от вчера, които коментираме под общо заглавие.
Журналистки от британското издание „Сън“ публикуваха писма, в които разговарят с …гърдите си. В текстовете си те директно се обръщат към тази част от тялото и я обсипват с комплименти.
Премиерът Бойко Борисов си позволи да сравни журналистките, с които разговаря вчера, с „мисирки“ (диал. пуйки) и дори реши да имитира крякането им.
Министър-председателят провери как върви изграждането на водопроводната връзка между София и Перник, а след това отговори на журналистически въпроси. Докато коментираше обръщението на президента Румен Радев към народа, Борисов се обърна към журналистите с думите „И ето вие като някакви мисирки ме гоните… Извинявам се за мисирките, беше малко прекалено. Не сте мисирки.“
Ако някоя от „мисирките“ се е почувствала обидена и реагира, ще продължим темата.
Както и, ако някоя от „мисирките“ реши да „говори“ с гърдите си.
Не сме оптимисти.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама криминално проявени шуменци са задържани в ареста в Несебър
Следваща статияОще два дни грипна ваканция!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here