дом Култура Писатели, актьори, музиканти, художници ще отбележат Деня на Шумен с флашмоб

Писатели, актьори, музиканти, художници ще отбележат Деня на Шумен с флашмоб

0
ДЯЛ

В празничен флашмоб ще се включат днес писатели, актьори, художници и музиканти от Шумен. Идеята за събитието е на членове на Сдружение „Клуб култура за Шумен“. Инициативата се родила спонтанно по телефона докато артистите си честители Деня на Шумен.
В 18.00 часа на площада пред ДКТ „Васил Друмев“ представители на творческите гилдии в града ще изпълнят химна на Шумен „Оттука започва България“.
„Няма по-подходяща песен от тази за отбелязване на празника. От десетилетия вечерта на този ден пространството пред театъра се превръщаше в съсредоточие на културния и театрален живот в страната. Тази година поради извънредното положение масови прояви в Шумен няма да има. С флашмобът творческите гилдии символично ще отбележат 11 май, който е символ на духовността за всички шуменци“, се казва в обръщението по повод Деня на Шумен на Сдружение „Клуб култура за Шумен“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЯсни са победителите в рецитаторския конкурс за унгарска и българска литература
Следваща статияЗа пореден път: Дезинфекцираха населените места в община Никола Козлево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here