дом Здраве Петима пациенти в МБАЛ-Шумен са установени с коронавирус през уикенда

Петима пациенти в МБАЛ-Шумен са установени с коронавирус през уикенда

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

10 души с коронавирус от Шуменско в момента са настанени за лечение в Инфекциозно отделение на областната болница. Това съобщиха от лечебното заведение в Шумен.
От направените през почивните дни 20 проби на настанени в областната болница пациенти, пет са положителни. Те са на заразени, настанени в Инфекциозно отделение.
Един от пациентите е на изкуствена белодробна вентилация в COVID-19 сектор ОАИЛ. Четирима от хоспитализираните са здравно неосигурени и лечението им е за сметка на Многопрофилната болница в Шумен.
Общият брой здравно неосигурени пациенти, които са хоспитализирани в МБАЛ-Шумен е 19.
През уикенда са изследвани и 26 души медицински персонал в МБАЛ. Пробите на всички са отрицателни.
През почивните дни през Спешно отделение на Многопрофилната болница в Шумен са преминали 214 пациенти, голяма част от тях са били с травматични заболявания и ортопедотравматологично отделение работи с висок интензитет, информират още от лечебното заведение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсване на електрозахранването
Следваща статияКола горя в Шумен, туристи закъсаха до пещера, дъжд наводни цех в Каспичан

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here