дом Общество Педагог благодари на ваксинационния екип на СБАЛ „Мадара“ в Шумен

Педагог благодари на ваксинационния екип на СБАЛ „Мадара“ в Шумен

0
ДЯЛ

Благодарности към ваксинационния екип на СБАЛ по кардиология „Мадара“ изказва Яна Петрова. Тя е преминала и двата етапа на имунизация. Учителката останала изключително приятно изненадана от доброто и професионално отношение на медиците към нея.
В писмо до 24shumen.com Яна Петрова пише:
Здравейте,
Пиша Ви за да споделя искрената си благодарност и възхищение от медицинските екипи на СБАЛ по кардиология „Мадара“ – Шумен, които на 10.02.2021 г. и на 04.03.2021 г. ми поставиха съответните дози ваксина срещу COVID – 19. Изключително добра организация – предварително обаждане по телефона, с насрочване на точен час, без никакво струпване на пациенти, мило отношение, обстоен преглед, компетентни и изчерпателни отговори на въпросите ми. Благодаря им, че за пореден път потвърдиха вярата ми в професионализма на българските лекари!
С уважение!
Яна Петрова – ст. учител по математика и информационни технологии
ІХ ОУ „Панайот Волов“-Шумен

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПредварително попълнените декларации за доходите ще са достъпни от 16 март
Следваща статияНови 93 случая на COVID-19 в областта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here