дом Политика Партия „Възраждане“ представи кандидат-депутатската си листа за Шумен

Партия „Възраждане“ представи кандидат-депутатската си листа за Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: Архив

Партия „Възраждане“ обяви днес кандидат-депутатската си листа в 30-и многомандатен избирателен район-Шумен за парламентарните избори на 4 април.
„Повярвай в България“ е мотото на предизборната кампания на партия „Възраждане“. В 30-и МИР-Шумен политическата сила ще се бори за едно депутатско място.
Водач на листата е Николай Костадинов. Той е на 37 години, предприемач. На второ място в шуменската листа е варненецът Веселин Вешев. Той е на 50 години, занимава се със земеделие.
На трето място е поставена Ралица Димитрова, а след нея в листата са наредени Цветелина Цонева и Мария Димитрова.
„Ще се борим за възстановяване на икономиката след пандемията от COVID-19, подкрепа за малкия и среден бизнес, подкрепа на семейството, защита на традиционните семейни ценности. Развитие на културно-историческия туризъм. Ще се борим за изграждане на Детски спортен център в Шумен на мястото на Тежкия полк, възраждане на термалния извор в село Мараш. Ще се борим за премахването на наредба №18. Тя регламентира монтирането на електронни устройства в търговските обекти, които следят за складовите наличности и имат директна връзка с НАП. Ние сме против тази наредба“, заяви Николай Костадинов и добави, че целта на партията е да накара хората да гласуват. В Шумен партия „Възраждане“ ще бъде подкрепена от Гражданско движение „Ние гражданите“.
„Надяваме се да сформираме силна група в парламента“, заяви на срещата Ивайло Хъневски, който е водач на кандидат-депутатската листа в област Разград. Той бе категоричен, че основните приоритети на „Възраждане“ са образование, здравеопазване и отбрана.
За децентрализация на здравеопазването се обяви и бизнесменът Димитър Василев, който е водач на листата на партия „Възраждане“ в област Търговище.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтменят концерта на група „Епизод“ на 3 март в Нови пазар
Следваща статияПри съседите: Осъдиха мъж на доживотен затвор за грабеж и убийство

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here