дом Общество Партиите – изрядни! Агитационните материали са премахнати в срок

Партиите – изрядни! Агитационните материали са премахнати в срок

0
ДЯЛ

Премахнати са агитационните материали във връзка с проведените на 4 април парламентарни избори в България. Това показва проверка на инспекторите от Община Шумен. Политическите партии, коалиции и инициативни комитети са отстранили плакатите и билбордовете в рамките на предвидения в Изборния кодекс 7-дневен срок.
От администрацията напомнят, че участниците в изборите са задължени да предприемат необходимите действия, съгласно чл. 186, ал. 3 от Изборния кодекс. При неизпълнение на изискването за премахване на агитационните материали се прилагат административно наказателните разпоредби на чл. 472 от Изборния кодекс, като глобите са от 1 000 до 5 000 лв.
През изминалата седмица от общинската администрация напомниха на всички политически сили в Шумен, че срокът за премахване на материалите изтича на 11 април, неделя.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕлектронният прием в детските градини в община Шумен стартира на 26 април
Следваща статияОбщината продава на търг пет поземлени имота

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here