дом Общество Парите за лечението на Йоан са събрани, акцията продължава в помощ на...

Парите за лечението на Йоан са събрани, акцията продължава в помощ на Преслава

0
ДЯЛ

Средствата за лечението на 5-годишния Йоан са събрани и той ще замине на лечение в чужбина. Малчуганът е с диагноза „Вътрешна хидроцефалия“ и за операцията бяха нужди 17 000 долара, които вече са събрани.
„Искам да благодаря на всички, отзовали се в помощ за моето дете и направиха и дадоха всичко от себе си, дори и най-скъпото ЧАСТ ОТ СВОЕТО! Искам да Ви съобщя,че сумата от която се нуждаем е събрана. Нямам думи да се отблагодаря, за мен това е просто дума, затова аз искам базарът на Йоан да се пренасочи към каузата за Преслава – това е моето дело“, написа майка му Радостина Русева.
Във Фейсбук групата „Да помогнем на Йоан“ бе организиран благотворителен базар, който продължава и в момента. Доброто дело продължава, като средствата ще бъдат дарени на друго дете, нуждаещо се от лечение – 12-годишната Преслава от Габрово.
Снимки: Фейсбук, Групите „Да помогнем на Йоан“ и „да помогнем на Преслава“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпират движението по ул. „Селиолу“ в Шумен
Следваща статияПочетният гражданин на Шумен акад. Дамян Дамянов е лекар на годината

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here