дом Общество Пак пуснаха картата, която вдига кръвното: Кърджали и Варна станаха част от…...

Пак пуснаха картата, която вдига кръвното: Кърджали и Варна станаха част от… Турция

1
ДЯЛ

Кърджали и Варна станаха част от… Турция. Карта на южната ни съседка, обхващаща територии и от България, е била поместена във Фейсбук профил, свързан с министъра на националната отбрана на Турция Хулуси Акар. Министърът на външните работи Екатерина Захариева е разпоредила незабавно зам.-министър Петко Дойков да се свърже с турския посланик Хасан Улусой, съобщиха от външното ни ведомство, цитирани от novini.bg.
От МВнР информираха, че още в сряда в ранния следобед публикацията е докладвана на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева. Посланикът направи проверка и потвърди, че този профил няма нищо общо с министър Акар, като се предполага, че той се поддържа от група хора. Посланик Улусой обеща да предостави допълнителна информация, след като турската страна направи допълнителни проверки.
Припомняме, че тази карта или нейно подобие се появява за пореден път в различни групи във Фейсбук.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДнес пристигат бюлетините за местните избори
Следваща статияЗатварят напълно за движение до 31 октомври три шуменски улици

1 коментар

  1. Те май не само от България са „щипнали“? От всички съседи са ‘краднали. Ама нали Путин ги подкрепя?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here