дом Общество Павлин Вълчев встъпи в длъжност прокурор в Окръжната прокуратура

Павлин Вълчев встъпи в длъжност прокурор в Окръжната прокуратура

0
ДЯЛ

Досегашният прокурор в Районната прокуратура в Шумен Павлин Вълчев от днес ще работи като прокурор в Окръжната прокуратура в града. Това съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна. Павлин Вълчев, който до вчера беше прокурор в Районната прокуратура, сменя работното си място и се прехвърля в Окръжна прокуратура. Той подписа акта за встъпването му в длъжност пред административния ръководител – окръжен прокурор на Окръжната прокуратура в Шумен Маргарита Георгиева. Повишението му се дължи на спечелен вътрешен конкурс за повишаване в прокуратурата.
Павлин Вълчев е възпитаник на Софийския университет „Свети Климент Охридски“, специалност „Право“, започва професионалната си кариера през 2003 година, като юрисконсулт на Агенцията за социално подпомагане. След това работи шест години като разследващ полицай в Областната дирекция на МВР в Шумен до 2012 година, когато печели външен конкурс в прокуратурата.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлед жестокия инцидент в Дибич: Настояват за изграждане на кръгово кръстовище
Следваща статияОбщина Шумен напомня: Движението на велосипедисти по пешеходната зона в центъра на Шумен е забранено

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here