дом Култура Още два концерта на открито в Шумен

Още два концерта на открито в Шумен

0
ДЯЛ

Концертите от лятната културна програма на Община Шумен, които се провеждат на открито в парк „Студентски“, продължават и през следващите дни.
В четвъртък, 16 юли от 20.00 часа на сцената в парка ще излязат учениците от танцовия състав „Луди млади“ при СУ „Сава Доброплодни“ с художествен ръководител Борис Иванов.
Седмица по-късно, на 23 юли от 19.30 часа предстои спектакъл с участието на Детския танцов ансамбъл „Веселяче“ при ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“. На лятната сцена малките танцьори ще представят концерта „Фолклор, приятелство, семейство“.
Заради изискванията за 50% заетост от общия капацитет за настаняване на зрители входът за двата концерта ще бъде с пропуски. Желаещите да присъстват на събитията могат да вземат безплатно своите пропуски от Туристическия информационен център до централния вход на сградата на общината.
Входни пропуски могат да се получат и на място 30 минути преди началото на концертите. Влизането на публиката ще се осъществява само през централния вход на парк „Студентски“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМагистратите и съдебните служители от АП-Варна: Прокурорите не са мутри!
Следваща статияНовите случаи на COVID-19 в Шуменско са на лица от Варна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here