дом Общество Очаква ни слънце и дъжд

Очаква ни слънце и дъжд

0
ДЯЛ

Днес времето ще се запази предимно слънчево. Около и следобед ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места се очаква да превали и прегърми. Ще духа до умерен вятър от северозапад, който привечер ще отслабне. Очакваните максимални температури ще са между 26 и 31 градуса, за района на Шумен – около 28.
През почивните дни ще преобладава ясно и слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има след обяд, но само на отделни места е възможно слабо да превали. В събота вятърът ще отслабне, а на следващия ден ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Температурите ще се повишават и в неделя максималните ще достигнат интервала 30-35 градуса, а по Черноморието – с 3-4 градуса по-ниски.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОП „Общински жилища и имоти“ иска изграждане на допълнителни паркоместа
Следваща статияПрез юни: Катаджии констатираха 4200 нарушения на пътя