дом Други Очаква ни седмица с променливо време

Очаква ни седмица с променливо време

0
ДЯЛ

Днес времето ще бъде предимно слънчево и топло. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са от 17 до 22 градуса, а максималните – между 29 и 34. Във вторник ще има променлива облачност. Очакват се превалявания от дъжд. Температурите ще се понижат с 1-2 градуса.
От средата на седмицата ще нахлуе по-хладен въздух, облачността ще е променлива, често значителна и се очакват краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. Максималните температури ще се понижат до 24 – 29 градуса, в сряда на места с 2-3 градуса по-ниски.
В края на седмицата облачността ще остане променлива, често значителна, и на места все още са възможни краткотрайни валежи. Минималните температури ще са от 14 до 19 градуса, а максималните ще бъдат между 26 и 31 градуса.
По Черноморието се очакват максимални температури от 29 градуса.
В почивните дни времето ще бъде слънчево и топло. Валежи не се очакват. Максималните температури ще са между 21 и 30 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАвтомобил горя в кв.“Тракия“ (снимки)
Следваща статияТурски професор ще консултира пациенти с бъбречна недостатъчност