дом Прогноза за времето Очакват се проливни дъждове в Шуменско, обявиха жълт код

Очакват се проливни дъждове в Шуменско, обявиха жълт код

0
ДЯЛ

Жълт код е обявен за Шуменска област за обилни дъждове за неделния ден. Очакваното количество валежи са между 20 и 25 л/кв.м. Минималните температури ще са около 9 градуса, а максималните ще достигнат до 14.
През следващото денонощие времето в цялата ще се задържи облачно и дъждовно. Значителни по количество ще са през нощта в южните райони и централната част на Северна България, а утре на отделни места в Родопите, където е обявен оранжев код за опасни явления. Там са възможни и гръмотевици.
В неделя привечер ще започне да нахлува студен въздух и през нощта срещу понеделник дъждът в северозападните планински райони ще премине в сняг.
Атмосферното налягане ще е по-ниско от средното за декември. След обяд ще се повишава, сочи справка в сайта на НИМХ-БАН.
Снимка: НИМХ-БАН
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрестъпна група е изнасяла от страната ни животоспасяващи лекарства, проверени са лица и в Шумен
Следваща статия3 декември: Отбелязваме Международния ден на хората с увреждания

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here