дом Наблюдател От тъмнина, буйна растителност и дупки се жалват живущи в „Боян Българанов”...

От тъмнина, буйна растителност и дупки се жалват живущи в „Боян Българанов” (снимки)

0
ДЯЛ

Живущи в шуменския квартал „Боян Българанов” сигнализираха редакцията на 24shumen.com заради проблем с уличното осветление.
Неработещите улични лампи са на ул.”Ген. Радецки”, но причината да се притесняват е и буйната растителност в района, която в комбинация с тъмното тревожи хората.
„Вечер ни е страх да се прибираме, не се знае дали някой няма да изскочи от храстите, повечето лампи в този район не светят”, тревожи се жена от квартала.
Участъкът е познат и като „недостроените старчески домове”, които събират почитатели на екстремните селфита, клошари и бездомни кучета. Хората се надяват осветителните тела да бъдат подменени, а там където няма такива – да бъдат монтирани.
Пред репортер на 24shumen.com те уточниха, че тревата около блоковото пространство е развъдник на змии, което също е повод за притеснение.
Друг проблем, който живущите засегнаха са огромните дупки, които затрудняват движението в района и са проблем от години.
„Дупките стават все по- големи, лично аз избягвам да паркирам колата си пред блока, не мога да си позволя всеки месец да я ремонтирам”, допълни един от живущите.
Въпреки че участъкът не е главна пътна артерия, по него минават ежедневно хората от съседните блокове, които споделят, че се е случвало да правят ремонти на автомобилите си заради „кратерите на пътя“.
Снимки: 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрогнозата за седмицата: Ще се редуват слънце и дъждове, възможни са и градушки
Следваща статияПенсионери си спретнаха як кютек, ще се бръкнат с хиляди за детинското си поведение

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here