дом Общество От Русия с любов: Вокална група ”Victory” с концерт в Шумен

От Русия с любов: Вокална група ”Victory” с концерт в Шумен

0
ДЯЛ

Концерт на руската вокална група ”Victory” от гр. Подолск ще се проведе на 17 юли от 18.00ч. в концертна зала на НЧ ”Добри Войников-1856” гр. Шумен.
Вокалната група се състои от млади и талантливи вокалисти, които са получили признание на редица руски и международни мероприятия. Репертоарът им включва песни от различни стилове. Ръководител на групата е Людмила Шашкина – заслужил деец на културата на Московска област.
Концертът се организира от Община Шумен, НЧ ”Добри Войников-1856” и НД ”Русофили” и е част от програмата за честване на 140-годишнината от освобождението на гр. Шумен. Вход свободен!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПоказаха фаталната печка, виновна за взрива в Хитрино
Следваща статияИзложба по случай 140 години от oсвобождението на Шумен