дом Общество От днес светът и Градската градина в Шумен са футбол

От днес светът и Градската градина в Шумен са футбол

0
ДЯЛ

От днес до 15 юли не само светът, но и Градската градина в Шумен ще е футбол. Феновете на най-великата игра ще имат възможност да гледат на открито всички мачове от Световното първенство по футбол.

Мачовете ще бъдат наблюдавани на две видеостени във фен зона на „Карлсберг“, която разполага с около 150 места.
Откритият салон, който е разположен на изхода на Градската градина към жп и автогарата, ще бъде с работно време от 12.00 до 0.00 часа.

Срещите, които са по едно и също време ще могат да бъдат наблюдавани на два отделни екрана. В момента приключват монтажните дейности на бирения пункт, откъдето зрителите ще могат да си купят студено пиво, видя репортер на 24shumen.com. Феновете ще могат да се насладят и на най-новите предложения на бирената компания „Колекция на пивоварите“ – серия от световни класически бирени стилове с отличителен характер, разработена от български пивовари майстори Методи Стоянов и Мария Стоева.
21-во световно първенство по футбол започва тази вечер от 18.00 часа, а честта да открият най-гледания спортен форум на планетата ще имат домакините от Русия и Саудитска Арабия. Преди това на стадион “Лужники” в Москва ще се състои церемония по откриването, на която ще пее британския изпълнител Роби Уилямс.
Във форума ще участват 32 отбора, които ще изиграят общо 64 мача в следващите 32 дни. Световното първенство ще се проведе в 11 руски града и 12 стадиона. Отборите са разделени в осем групи от по четири тима, като само първите два ще продължат във фазата на елиминациите.
Светът ще бъде футбол докато не бъде изсвирен и последния съдийски сигнал.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУрок по родолюбие в килийното училище в „Дивдядово“
Следваща статияВМРО организира приемна за граждани, недоволни от услугите на ВиК