дом Общество Отпадат планираните за 13 и 16 октомври курсове за събиране на опасни...

Отпадат планираните за 13 и 16 октомври курсове за събиране на опасни отпадъци

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Планираните курсове за извозване на опасни отпадъци на 13 октомври в кв. „Тракия“ и кв. „Боян Българанов“ и на 16 октомври в центъра на Шумен няма да се осъществят. Това съобщиха от Общинския център за събиране и временно съхранение на опасни отпадъци.
Гражданите от тези райони могат да ги транспортират до общинския център, който се намира на изхода от Шумен, последната отбивка на бул. „Симеон Велики“ в посока към Варна. Отпадъците могат да бъдат предадени и на останалите мобилни пунктове в града според графика на маршрутите за събиране на опасни отпадъци от домакинствата за месец октомври.
Работното време на центъра е както следва:
Понеделник от 8.30 до 13.00 часа и от 13.30 до 17.00 часа. От вторник до петък пунктът работи от 8.30 до 13.00 часа и от 13.30 до 18.00 часа. Работното време в събота е от 9.00 до 13.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМед и пчелни продукти представят на базар в навечерието на Петковден
Следваща статияОткриха издирвания Албен Дончев от Каспичан

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here