дом Спорт Отличници! Бойците на „Шуменска крепост“ завоюваха второ място на Държавния шампионат в...

Отличници! Бойците на „Шуменска крепост“ завоюваха второ място на Държавния шампионат в Каварна

0
ДЯЛ

Пет златни, три сребърни и три бронзови медали – това е равносметката на бойците от спортен клуб „Шуменска крепост“ на Държавния шампионат по кикбокс в стил фул контакт, който се проведе в град Каварна.
Шампиони станаха Мариян Петков и Денислав Русев при момчета 13-14 год., Велизар Димов и Румислав Жечев при юноши младша възраст, а при юноши старша възраст първенец е Тунай Джемил, съобщиха от Боен клуб Шумен.
Сребърни медалисти са Ивелин Русев – юноши старша възраст, Слав Нанов – при мъжете и Мелиса Халилова – при жените.
С бронзови отличия са Хасан Алпер при юноши младша възраст, Евгени Ангелов при юноши старша възраст и Мирослав Георгиев – мъже.
Спортният форум събра близо 100 състезатели от 11 клуба от страната. Шуменци бяха водени от старши треньора Галин Медотиев и неговите помощници Християн Тотев, Иван Иванов и Пламен Борисов.
Тимът зае второ място в отборното класиране по медали след „Боил“ Варна.
Снимка: Боен клуб Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлед отстранена авария водата продължава да „напоява“ шуменска улица
Следваща статияЙордан Радичков – младши гостува на шуменци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here