дом Общество Отлична оценка за горските на ДЛС Черни Лом

Отлична оценка за горските на ДЛС Черни Лом

0
ДЯЛ

Отлична оценка получи екипът на ДЛС-Черни Лом след направен одит по FSC стандарт за контролирана дървесина за горскостопански организации FSC-STD-30-010 V 2-0. Оценяващият екип бе ръководен от Теодор Тодоров, в качеството му на проверяващ одитор, а в проверката участва и Александра Александрова. Направената теренна и документална проверка показа, че стопанството отговаря изцяло на изискванията на новия стандарт, по който за първи път се прави одит в поделение на СИДП. Очаква се окончателният доклад на одиторите да бъде готов в рамките на 20 дни, а до месец стопанството да получи и сертификата си.
Одитът на горскостопанските дейности засяга екологичните, лесовъдски и социално-икономически характеристики на горските територии управлявани от ДЛС-Черни Лом. По време на проверката се обръща внимание на различни изисквания заложени в стандарта и тяхното изпълнение.
На въвеждащата среща между оценяващият екип и служителите от ДЛС-Черни Лом присъства и областният управител на област Търговище Митко Стайков.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпират тока в кв.“Дивдядово“, обезопасяват съоръженията за доставка
Следваща статияМъж опита да регистрира автомобил с „пипнати“ номера