дом Общество Отличиха прокурор Димитър Арнаудов

Отличиха прокурор Димитър Арнаудов

0
ДЯЛ
Снимка: Окръжна прокуратура-Шумен

Прокурор Димитър Арнаудов от Окръжна прокуратура – Шумен бе удостоен с отличие плакет „Прокуратурата на Република България“ и грамота за проявен висок професионализъм и отлично изпълнение на служебните задължения в цялостната му работа. Наградите бяха връчени на магистрата пред целия колектив на Шуменската окръжна прокуратура по повод оттеглянето му в пенсия. Това съобщиха от Окръжната прокуратура в Шумен.
По предложение на Административния ръководител – окръжен прокурор Маргарита Георгиева, Прокурорската колегия на ВСС също поощри прокурор Арнаудов с отличие „Личен почетен знак първа степен – златен“ и парична награда.
Димитър Георгиев Арнаудов завършва специалност „Право“ в Софийски университет „Свети Климент Охридски“ през 1991 година и е в системата на прокуратурата от месец май 2006 година, като професионалното му развитие започва с длъжността „прокурор“ в Районна прокуратура – Нови пазар.
От 15 февруари 2010 г. до настоящия момент е прокурор в Окръжна прокуратура – Шумен. Последователно е заемал длъжностите – следовател към РДВР – Шумен, адвокат при Шуменска адвокатска колегия и следовател в Окръжна следствена служба – Шумен.
Общият юридически стаж на прокурор Димитър Арнаудов е над 31 години, от които 21 години и 9 месеца в органите на съдебната власт.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБоксьорката от Добрич Стойка Кръстева на четвъртфинал в Токио
Следваща статияОбщина Шумен няма да подкрепи новия бизнес план на ВиК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here