дом Общество Откриха обновената база на шахматен клуб „Шумен 2005“

Откриха обновената база на шахматен клуб „Шумен 2005“

1
ДЯЛ
?

Кметът Любомир Христов, заедно с заместник- кмета Найден Косев и председателя на шахматния клуб Илиян Хараланов прерязаха лентата и откриха обновената база за шах на шахматен клуб „Шумен 2005“. На официалната церемония в двора на бившия Пионерски дом на ул. „Панайот Волов“, присъстваха треньорите, малките шахматисти и техните родители. „Днес е много специален ден за нас. Проектът на Спортен клуб по шахмат- Шумен стартира преди година и половина. Благодарим за партньорството с община Шумен, сградата е общинска собственост, предоставена е на клуба за 10 години, като нашият ангажимент е да инвестираме 85 000 лв. Мога да се похваля, че само след една година сме го изпълнили и сега с радост откриваме най- модерния и най- голям клуб у нас“, заяви Илиян Хараланов. Кметът Любомир Христов също приветства присъстващите. „Вярвам, че сградата ще стане притегателен център за любителите на шахмата и че сред тези деца ще имаме шампиони на България. Вярвам, че те ще представят достойно нашия град и България. Надявам се и занапред бизнесът да продължи да помага на спорта, защото това е бъдещето- в партньорство с бизнеса и с иницативата на клубовете да може да развиваме спортните бази“. Едно от предимствата на обновената сграда, е че позволява тренировъчен процес в три зали и с трима треньори едновременно.

От началото на учебната година в шахматния клуб има записани 40 деца.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявяват бедствено положение в „Мътница“
Следваща статияОбщината е сключила два договора за услуги за обследване на водоизточници в Мараш и „Мътница“

1 коментар

  1. Много похвална вест за шуменския шахмат! Има и голяма приемственост, бидейки Бунис, най- талантливия ученик, на основателя на този клуб.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here