дом Култура Откриха Националния пленер по фотография в Шумен

Откриха Националния пленер по фотография в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

В двора на „Ганушевата къща“ днес бе открито четвъртото издание на Националния пленер по фотография „Шумен – познат и непознат“.
Във форумът участват шестима творци.
Тазгодишното издание на пленера ще премине под знака на 40 години от откриване на мемориалния комплекс „Създатели на българската държава“. Друг акцент е градската архитектура в Шумен.
В продължение на две седмици фотографите ще имат възможност да заснемат забележителностите на града.
След приключване на пленера най-добрите снимки ще бъдат показани в изложба.
По статут авторите преотстъпват на Община Шумен правата за използване на творбите, създадени по време на пленера. Снимките ще могат да се използват и възпроизвеждат многократно с некомерсиална цел за целите на Общината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТежкотоварна кола блъсна „Фиат“ при извършване на забранена маневра
Следваща статияМБАЛ-Шумен обяви 26 вакантни места за лекари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here