дом Общество Откриха Екопарк във Върбица

Откриха Екопарк във Върбица

0
ДЯЛ
Снимка: Община Върбица

Екопарк, който Община Върбица построи със собствени средства, е най-новата придобивка за жителите на града и техните деца. В него те ще могат да прочистят ума и белите си дробове, да спортуват или да се отдадат на други забавления и занимания.
„Сега хората имат повече от всякога нужда да дишат, да вдишват и издишват целебният аромат на иглолистните насаждения след изнурителните мерки на пандемията и дългият престой на закрито”, каза още при зараждането на идеята за Екопарк кметът инж. Мердин Байрям.
Екопаркът се намира в крайната зона на Върбица.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРекорден брой участници в състезанието „Шуменско плато 2021“
Следваща статияОбичаят „Сляпа кукла“ от Шуменско кандидатства за „Живи човешки съкровища – България“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here