дом Общество Отец Иван: Света Богородица да закриля хората с увреждания

Отец Иван: Света Богородица да закриля хората с увреждания

0
ДЯЛ

За големия християнски празник, посветен на Свети Андрей, протойерей Иван Павлов от храм „Св.Св.Три светители“ подари икона на Света Богородица на Центъра за социална рехабилитация и интеграция.
„Нека ликът на Света Богородица да закриля децата и хората с увреждания. Бърз помощник в нелекия делник да им бъде и Св.Андрей Първозвани“, каза духовникът, подарявайки иконата на ръководството на Центъра.
Отец Иван е известен с духовната подкрепа, която оказва на лекуващите се там. В Деня на християнското семейство той отслужи водосвет за здраве и благоденствие не персонала и контингента на Центъра.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКриминалисти от Шумен и Варна разкриха извършителите на въоръжен обир от частен дом
Следваща статия26-годишен седна зад волана с отнета за една година книжка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here