дом Бизнес Отдават под наем бистро „Юнак“ срещу 810 лева на месец и основен...

Отдават под наем бистро „Юнак“ срещу 810 лева на месец и основен ремонт

0
ДЯЛ
Снимка: Бистро "Юнак"

Бистро „Юнак“ ще бъде отдадено под наем чрез конкурс за срок от 10 години. Наемът е определен на 810 лева месечно без ДДС. Наемателят обаче се задължава да направи основен ремонт на стойност 41 780 лева. Докладната за това е внесена за разглеждане от местната администрация на предстоящата в края на май сесия на Общински съвет-Шумен.
Договорът на предишните наематели вече е изтекъл. По тази причина Общината търси нов стопанин на имота. Заведението притежава лятна градина и детски кът. Сградата на ресторантът обаче е в лошо състояние. Покривът тече, трябва да се ремонтира вътрешното пространство на заведението, за подмяна са водопровода и канализационната система, фаянса в сервизните помещения. По тази причина заведението ще бъде отдадено за ползване на по-ниска цена от предишния период, но срещу задължението новият наемател да го ремонтира.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПразнична оперна вечер представя Симфониета-Шумен
Следваща статияВалентин Александров встъпи в длъжност, Петко Шаренков и Ширин Вели подадоха оставки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here