дом Общество Отварят парковете при спазване на определени правила

Отварят парковете при спазване на определени правила

0
ДЯЛ

В София парковете ще бъдат отворени в понеделник. Очаква се днес здравният министър Кирил Ананиев да издаде нова заповед. Осем парка ще бъдат отворени в столицата, а след това всяка община сама ще реши как да процедира. Не само в София, но и в други градове ще бъде разрешено отварянето на парковете. Това обяви премиерът Бойко Борисов в Южния парк в столицата на тестовото отваряне на парковете.
Между 09.30 до 18.30 часа в парковете да могат да ходят родители с малки деца (до 12- годишна възраст). Бременни жени ще могат да посещават парковете в този диапазон. Забранява се повече от двама възрастни да разхождат едно дете. Забранява се използването на детските съоръжения и пейките. Забранява се пиенето на алкохол в парковете, това са част от правилата за движение в парковете.
„Моля обществото за дисциплина и ред, за да не ги забраним отново. Нищо медицинско не ни кара да вярваме, че можем да разхлабваме мерките. Тези които го твърдят, трябва да продължат с думите: очакваме да умрат хиляди. Колегите всяка сутрин ме приземяват, карантината ще остане и то за дълго време. Вижте как е в другите държави, Турция, Гърция, там е военно положение. При нас е слободия“, каза още Борисов и обясни, че ще се разрешат и ин витро процедурите. Предстои да се реши и как ще завършват учениците.
Снимка: Архив на 24shumen.com
Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама пияни и един дрогиран подкараха коли в Нови пазар
Следваща статияВъзобновяват дейностите по асистирана репродукция

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here