дом Общество Отборът на спецполицаите грабна златото в турнира по стрелба

Отборът на спецполицаите грабна златото в турнира по стрелба

1
ДЯЛ

Отборът на Специализираните полицейски сили към Областната дирекция на МВР Шумен спечели първо място в турнира по стрелба, който се проведе във връзка с професионалния празник на Министерство на вътрешните работи 5 юли.
С общ резултат от 264 точки спецполицаите грабнаха златния медал в турнира. Двама от тях спечелиха второ и трето място в индивидуалното класиране.

На второ място с общ резултат от 253 точки се класира отборът на ТСБОП- Шумен.

Третото място в турнира с резултат от 244 точки спечели отборът на РУ-Нови пазар. С резултат от 90 точки призовото място в индивидуалната надпревара спечели гл. инсп. Стамен Белчев Н-К Сектор ТС БОП – Шумен, Търговище. Той събра 90 точки от 9 изстрела.
За първи път тази година в надпреварата се включиха четири отбора журналисти, представители от различни регионални медии. Първо място с резултат от 137 точки е за отбора на Тв Шумен, втори се класира отборът на Радио Шумен с резултат от 125 точки, трети е сборен отбор – БТА и 24shumen.com. С много добро участие е отборът на в-к „Шуменска заря“, на няколко точки след третият. Най-точен бе мерникът на Стоян Стоянов от Радио Шумен, който има личен резултат от 74 точки, втори е Георги от Тв Шумен, а третото място зае Пламен Георгиев от „Шуменска заря“ с 54 точки.
Наградите връчиха директорът на ОДМВР – Шумен ст. комисар Ялчън Расим и зам. – директорът комисар Тодор Енчев.
В четвъртък спортните мероприятия продължават с турнир по футбол.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна авариен ремонт по укрепването на участък от брега на река Енчова
Следваща статияСпипаха пиян новопазарец да върти волана в Бургас

1 коментар

  1. Максималният резултат в състезанието е на Белчев – 9 изстрела, 90 точки! Ама никой не го уточнява, защото човекът не е шуменец, нали така?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here