дом Спорт Отборът на село Гусла спечели турнира по футбол на малки врати в...

Отборът на село Гусла спечели турнира по футбол на малки врати в Каолиново

0
ДЯЛ

11 отбора участваха в традиционния турнир по футбол на малки врати в чест на 24 май – Ден на българската просвета и култура, организиран от община Каолиново на стадиона в края на града. Двубоите бяха наблюдавани от много любители на футболната игра не само от Каолиново, но и от всички населени места на общината. Срещите, които се играха по системата на елиминирането, преминаха оспорвано и на високо спортно-техническо ниво.
В битката за първото място футболистите от село Гусла надиграха тима на Каолиново – ВиК и спечелиха турнира. В мача за третото място отборът от Пристое победи съперника си от Средковец.
Кметът на община Каолиново Нида Ахмедов лично връчи на победителите грамоти и парични награди.
Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзложба „Стари арменски инструменти и носии” може да се види в Шумен
Следваща статияНСИ набира допълнителни преброители и контрольори

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here