дом Общество Осиновиха го като Калин от Каспичан, 20-години по-късно той се върна да...

Осиновиха го като Калин от Каспичан, 20-години по-късно той се върна да помага като Каел от Сиатъл

0
ДЯЛ

Осиновено в САЩ българче от ромски произход се връща 20 години по-късно в дома, където е бил изоставен – в Каспичан. Това съобщиха от Нова телевизия.
Целта – да помага като доброволец и да се върне към българските си корени.
Ще се убедите, че произходът няма значение, важна е средата. Вижте видеодневника на малкия Калин от Каспичан, който вече е Каел от Сиатъл.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПреподаватели по съвременни езици от 35 страни се събраха на първия си конгрес
Следваща статияМерки за опазване живота и здравето на децата през лятната ваканция прие Областната комисия по безопасност на движението по пътищата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here