дом Общество Осигуряват общинско жилище за сирак от ЦНСТ „Слънце“ в Каспичан

Осигуряват общинско жилище за сирак от ЦНСТ „Слънце“ в Каспичан

0
ДЯЛ

Община Каспичан осигури общинско жилище за момче от Центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) „Слънце“ в града. Директорката на социалното Виолета Иванова заведение вече е разговаряла с кмета на общината Милена Недева, която е обещала, че ще осигури жилище за 19-годишния младеж. Той се казва Огнян Михайлов и е само на 12 години, когато е настанен в ЦНСТ „Слънце“ в Каспичан. Там живеят по-малките му брат и сестра.
През юни Огнян ще завърши средното си образование в СУ „Панайот Волов“ в Каспичан и трябва да напусне социалното заведение.
„Най-близките му хора и приятели обаче са в Каспичан и Огнян иска да остане да живее в града“, обясни за 24shumen.com Виолета Иванова.
Преди да завърши училище младежът ще има възможност да изкара и шофьорски курс. Мечтата на момчето сбъднали Цветелина Дочева, Спортният клуб по бокс в Шумен и автошкола „Ангелов 2012“. Така от 21 февруари Огнян ще посещава курса в областния град. От „БДЖ Пътнически превози“ пък са осигурили на Огнян безплатна карта по линията Шумен-Каспичан.
От Националното сдружение на сираците в България са разкрили сметка на името на младежа. Целта е той да получи равен старт в живота. Всички, които искат да помогнат на Огнян за едно по-добро бъдеще могат да дарят пари по сметка:

Бенефициент: Огнян Иванов Михайлов
IBAN: 02UBBS80021013361550
BIC/ UBBS BGSF
Финансова институция: ОББ

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия758 нарушения на скоростта са засечени за 5 дни в Шуменско
Следваща статияБАЗ стягат национален протест, искат отваряне на заведенията на 1 февруари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here