дом Икономика Организират обсъждане на намерението за поемане на дългосрочен дълг

Организират обсъждане на намерението за поемане на дългосрочен дълг

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Обсъждане на намерението за теглене на заем от Община Шумен организира местната администрация. В дискусията могат да участват граждани, обществени организации, юридически лица и заинтересовани лица. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.
Ще се разисква намерението на местната управа за поемане на дългосрочен дълг с договор за банков кредит за финансиране на инвестиционни проекти: Рехабилитация на улична мрежа и междублокови пространства в Шумен на стойност 15 000 000 лева с ДДС; Рехабилитация на улици/части от улици в села на територията на община Шумен на стойност 3 000 000 лева с ДДС.
Общественото обсъждане ще се проведе на 20 юли (вторник) от 16.00 часа в зала „Проф. Венета Вичева“ в сградата на Общината. Мнения, предложения, становища и въпроси могат да се изпращат в срок до 13.30 часа на 20 юли на е-mail mayor@shumen.bg или чрез сайта на Общината https://www.shumen.bg/kontakti-2/
Материалите за обсъждането са публикувани на интернет страницата на Общината в секция „Обществено обсъждане“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСгрешен изборен протокол на ЦИК приши 76 гласа за „Атака“ в село Денница
Следваща статияНад 30 000 лева глоби събра през юни РИОСВ-Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here