дом Политика 138 секции в община Шумен за предсрочните избори на 11 юли

138 секции в община Шумен за предсрочните избори на 11 юли

0
ДЯЛ

Общо 138 секции ще има в община Шумен на предстоящите извънредни парламентарни избори на 11 юли. Предвидени са 9 подвижни секции за карантинирани. Броят на подвижните секции обаче може да се промени в зависимост от обстановката в изборния ден.
Това решиха днес на консултации за състава на секционните избирателни комисии, при кмета на община Шумен Любомир Христов, представители на шест парламентарно представени партии и коалиции.
Секции ще има в болницата и ареста, ако там задържаните са не по-малко от 10 души.
За секции с над 500 избиратели комисиите ще са от деветима души, а тези с под 500 избиратели ще имат седем члена. Подвижните секции ще имат комисии от по петима членове.
Чрез жребий бяха разпределени 48 места за агитационни материали, като 18 са на централната пешеходна зона в Шумен. Други 14 извън центъра и 16 в кварталите.
Партиите могат да използват срещу заплащане и три общински билборда.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаписват трудноподвижни жители на община Каспичан за имунизация срещу COVID-19
Следваща статияГрупа „Епизод“ с концерт в Нови пазар днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here