дом Други ОДМВР- Шумен призовава:Шофирайте разумно! Животът е с предимство! (видео)

ОДМВР- Шумен призовава:Шофирайте разумно! Животът е с предимство! (видео)

0
ДЯЛ

ОДМВР- Шумен предприема редица инициативи за намаляване на пътния травматизъм в региона. От началото на годината до края на месец август в областта са станали 432 пътно транспортни произшествия. От тях 54 са тежки. 12 души са загинали в катастрофи, ранените са 61. Нарушенията на водачите през първите осем месеца на годината са 27 600.От тях за скорост са 7991. За неправилно спиране и паркиране са санкционирани 4472. 1464 са установените водачи и пътници, които са били без предпазен колан или каска. Зад волана след употреба на алкохол с над 1, 2 промила са седнали 116 водачи, други 122 са шофирали с алкохол под 1, 2 промила. С нередовни пътни документи са били 1964 водачи.
От ОД на МВР Шумен призовават водачите да спазват правилата за движение! Да пазят своя и живота на останалите участници в движението. Да бъдат толерантни и да не допускат инциденти в областта.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВремето: Слънчево, живакът ще се движи между 29 и 33 градуса
Следваща статияДенонощието на пътя: Мъж подкара нередовен трактор, друг шофира без книжка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here