дом Култура ОДК-Шумен завършва учебната година с концерт

ОДК-Шумен завършва учебната година с концерт

0
ДЯЛ
Снимка: ЦПЛР-ОДК "Анастас Стоянов"

Годишният концерт на ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“ в Шумен ще бъде на 25 юни (петък) от 18.30 часа. В проявата ще участват всички школи и състави към центъра. Събитието ще се проведе до Паметника на свободата в парка до Община Шумен и ще протече под надслов “Мечта на сцена”. Това съобщиха от ОДК.
По време на събитието участие ще вземат ученици от школите: хор “Бодра песен”, поп и джаз пеене, пиано, цигулка, устни хармоники, китара, електронни инструменти, народно пеене, балет и ДТА “Веселяче”. Събитието обединява талантливите деца на ЦПЛР-ОДК за пръв път след пандемията и ще покаже резултатите от положения труд на всички деца и преподаватели през учебната 2020/2021 г. Около сцената ще бъде представена и изложба с творби на “Арт” школа, школа “Дърворезба”, школи “Фотография” и “Фото лаб”, както и Експедиция „Млад археолог“.
Комплексът ще продължи да посреща децата и учениците на Шумен и през лятото с временни групи и занимания по интереси.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШест медицински хеликоптера ще закупи държавата до 2024 година
Следваща статияСвижданията на пациенти в болниците ще става по преценка на лекуващия лекар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here