дом Криминале Огън унищожи 80 дка пшеница

Огън унищожи 80 дка пшеница

0
ДЯЛ

Пожар е възникнал в житен блок до бензиностанция Петрол край Нови пазар около 17.40 часа.
Към мястото на инцидента са насочени пет противопожарни автомобила. За гасенето на огъня съдействие са оказали два екипа от Районната служба в Шумен и екип Доброволното формирование в Нови пазар. Унищожени са 80 декара пшеница. Огнеборците погасили пламъците с общо 29 тона вода. Спасени са 460 декара пшеница. Причината за възникване на пожара е в процес на изясняване.

Горя лек автомобил „Фиат Пунто“ в село Зайчино Ореше. Установено е, че пламъците възникнали след късо съединение.
Унищожена е ел. инсталация на автомобила. Водачът е погасил пожара с пожарогасител.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУдарно: Служителите на СИДП извършиха 900 проверки за 14 дни, съставиха 10 акта и 12 констативни протокола
Следваща статия51-годишен варненец подкара без книжка лек автомобил, спипаха го посред нощ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here